Veckans lista!

Hej på er!

Just nu sitter jag med mamma framför tv:n på uppesittarkvällen, men det har inte varit en chill dag utan jag har gjort massor. Har bland annat shoppat, gymmat, handlat mat, satt upp granen, slagit in julklappar och bakat en kladdis, men snart ska jag äntligen få en paus!

Även denna veckan har varit väldigt händelserik, så kommer dela med mig av några godbitar!

Veckans bästa!

Det har absolut varit allt julbak, framförallt det vi hade i torsdags med tjejerna! Vi bakade massor olika kakor, chokladmuffins, fudge, bananbröd, peanut butter cups, saffranskladdkaka, m.m. Medan vi åt körde vi den traditionella julklappsleken. Jag vann en stor toffs, ansiktsmasker, jättfina glas och något mer som jag inte kommer ihåg hehe. Kvällen var superbra, vi sjöng julsånger, pratade och bara hade mys! Efter åkte jag till en kompis och tittade på film till klockan 04.30, så min sömn gick åt pipan, men det var de värt!

Veckans fail!

Jag har failat många gånger denna veckan men kan berätta om två.

Den första var min parkering i måndags. Det syns inte så bra på bilden, men jag står väldigt långt ut och väldigt snett. Det var typ 5 personer som snapade mig och påpekade detta hahah, men så är det när man har bråttom. Jag skyller på snön och att de andra bilarna också stod snett.

Andra failen var när jag tog BUS. Flaskan var nästan slut så det kom bara färg och därför blev det lite mörkare än jag hade tänkt mig heh. Även detta blev jag påmind om flera dagar efteråt.

Veckans godaste!

Har börjat äta propud på min gröt och blivit beroende! Det är såååå gott! Funkar med både burken och milkshaken. Kan knappt äta gröt utan propud längre!

Veckans bild!

Får bli på julklapparna som jag slog in häromdagen! Visst är det fint med glitter?

Veckans självpepp!

Märker att jag blir starkare desto mer jag gymmar. Det är så kul att få resultat! Kan lyfta tyngre och springa snabbare!

Veckans förbättring!

Efter jul ska jag försöka äta lite bättre för denna veckan har jag nästan bara levt på socker, vilket inte kommer hålla i längden!

Hoppas ni haft en lika bra vecka som jag! Ska försöka blogga lite mer nu när jag är mer ledig, så förmodligen hörs vi innan nästa söndag! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229