Veckans lista!


Hej på er!

Idag stod jag på julmarknaden i Skara med vårt UF företag. Det var svinkallt och spöregnade! Jag fryser fortfarande så mycket att jag knappt kan röra mina fingrar. Det var verkligen en plåga, men som jag lovade så kommer det självklart ett inlägg idag!

Veckans bästa!

Veckans bästa var på öppet hus i torsdags när vi hade vårt första säljtillfälle. Trodde helt seriöst att vi skulle sälja max ett spel eftersom det inte brukar komma speciellt mycket folk och dom är ju inte där för att handla. Men hade fel, vi sålde rätt mycket så det var faktiskt jättekul!

I fredags var även sista dagen att skicka in affärsplanen som vi jobbat så mycket med och det finns alltid saker att förbättra, men blev väldigt nöjd. Hoppas bara att vi inte blir diskade för att vi missat något nu när vi kämpat så mycket!

Veckans fail!

Veckans fail var i tisdags när jag och Maja skulle sitta kvar efter skolan och jobba med affärsplanen. Vi hade gjort det jättemysigt med fika och energidrickor. Vi hade även pratat med rektorn som sagt att vi kunde sitta till 17:00. De andra gångerna vi suttit kvar efter skolan har han alltid kommit och hämtat oss, men denna gången gjorde han inte det så vi glömde av tiden.

När vi ändå suttit över en stund tänkte vi att vi lika gärna kunde fortsätta eftersom vi hade sådant flow i vårt arbete. Ungefär klockan 18:00 började ett bilalarm tjuta från parkeringen, trodde vi, så vi ignorerade det och fortsatte jobba. 19:30 var vi tvungna att åka för hämta våra kompisar som skulle på fest. När vi kom ut i korridoren blev ljudet mycket starkare och vi insåg att det var skolans larm som hade sats igång! Vi fick panik, ringde rektorn som inte svarade, så vi bara gick och lät larmet fortsätta. Ingen har sagt något nu i efterhand, så jag hoppas verkligen inte vi får betala något för att vi utlöste alarmet!

Veckans mat!

Har inte haft tid att göra någon gourmetmat, men häromdagen stekte jag ihop en härlig blandning. Kokade bönpasta och tärnade avokado. Stekte även tofu, bladspenat, och paprika i lite sojasås. Snabbt, enkelt och jättegott!

Veckans bild!

Fotade lille Stitch som ska säljas. Vi kan inte ha kvar honom eftersom vi ska sälja gården och bygga nytt till våren. Kommer sakna denna lilla energiboll!

Veckans självpepp!

Tycker det är riktigt bra av mig och mina kompisar att kämpa på så som vi gör med företaget. Det är väldigt stressigt hela tiden och massor som ska göras, men vi ger inte upp och löser problemen som uppstår!

Veckans förbättring!

Det är mycket kring UF nu så varför inte fortsätta på det spåret. Vill bli bättre på att prata med kunder och sälja! Det är svårare än man kan tro! Man vill inte vara för på, men inte heller vara ointresserad och man har bara några sekunder på sig att fånga kundens intresse. Vad ska man säga för att väcka intresset på så kort tid? Det är faktiskt jättesvårt, men också jätteroligt! Vill bara strunta i skolan och enbart jobba med UF!

Hoppas ni haft en underbar vecka så hörs vi senast nästa söndag igen! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229