Veckans lista!

Hej på er!

Som jag sagt tidigare så har vi väldigt mycket i skolan nu på slutet av terminen, så det är därför jag inte skriver så mycket här på bloggen. Men jag lovar att ha en catch-up med det ni missat efter dessa veckor och jag kommer fortsätta skriva "Veckans lista" på söndagar! Ni får helt enkelt kika in här varje söndag under några veckor.

Här kommer i alla fall listan för denna veckan!


Veckans bästa!

I fredags firades 200 dagar kvar till studenten, men vi gick faktiskt inte på det utan istället hade vi en egen fest eller det var inte riktigt fest utan mer häng. Det var väldigt kul, egentligen gjorde vi inte så mycket. Vi drack lite, pratade, åkte en sväng, åt på Macdonalds och bara umgicks. När man är med nytt folk är det nästan kul att göra vad som helst bara de är sköna!

Ångrar inte att vi inte gick på 200 dagars, det såg roligare ut än 250-dagars som vi var på, men fortfarande lite lamt. Vi får se om vi går på 150-dagars, men 100-dagars måste vi absolut gå på, då börjar det verkligen närma sig!


Tog visst bara bild på Maja, måste varit för att hon var så snygg hahah!


Veckans fail!

Häromdagen gjorde jag höftlyft på gymmet. Jag använde gummiband och rätt som de var sprack det och flög iväg! Blev skiträdd så skrek till hahah. De var rätt mycket folk där också, men ingen reagerade så jag kanske inte skrek lika högt som jag trodde eller så hade de väldigt hög musik i lurarna. Tyckte ändå det var lite pinsamt!

Försökte få fram lite magrutor på bild, men det var väldigt svårt, så har lite att jobba med. Men det känns så bra att kunna träna igen efter min långa förkylning eller vad det nu var. Älskar verkligen gymmet!


Veckans mat!

I fredags var vi på en framtidsmässa i Göteborg och då åt vi på en restaurang som heter Beet. Jag tog getostpaj med rödbetor och det var sååå himla gott! De hade även salladsbuffé, kaffe, te och efterrätt så där satt vi ett bra tag och återhämtade oss.

Först ställde de fram pajer och lite senare kom det även nygräddade bullar!


Veckans bild!

Det får bli denna som vi tog med vårt UF-företag när vi hade fått hem våra tröjor som vi ska stå och sälja i. Tycker den är så härlig!

Veckans självpepp!

Har upptäckt att mitt hår faktiskt blivit ganska långt och tycker även att det blivit lite tjockare! Det är så skönt! Jag tror det är för att jag försöker duscha det max 2 gånger i veckan, jag äter mer avokado, lax, nötter och sånt som är bra för håret. Plus att jag försöker att bara använda sådana där stora, mjuka toffsar för att det inte ska slita för mycket. Tips om ni vill få bättre hår!


Veckans förbättring!

Har varit dålig på att ta fina bilder med min kamera det senaste. Det måste bli bättring på det! Mår nästan dåligt av kvalitén man får på mobilbilder!

Veckan som kommer är fullspäckad, så vi hörs på söndag igen! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229