Veckans lista!

Veckans bästa!

Måste nog säga att det bästa på veckan var vinkvällen eller när vi delade ut tårta på Citygross igår. Även om det var jobbigt så var det ändå väldigt kul. Kan väl säga att hela gårdagen var det bästa på veckan!

Veckan fail!

Igår var jag katastrof dålig på namn, så det blev flera failar!

Första var på City Gross igår när en kund kom fram och bad om hjälp. Jag kunde inte hjälpa honom så jag skulle ropa på en kollega, men jag glömde av namnet på honom, så jag fick panik och fick inte fram ett ord. Kunden såg ju att jag skulle ropa på kollegan så han ropade "Hallå du där!" till honom och ja det blev lite stelt, men jag smög iväg lite diskret när de pratade med varandra hahah!

Andra gången var också på CG när jag skulle fråga en kollega om hjälp och jag kom ihåg hennes initialer, men inte hennes namn, så jag bah "Hej, asså jag har totalt hjärnsläpp och har glömt av ditt namn men jag vet ju att du kallas för XX..." Såå pinsamt där också, men hon verkade ta det bra.

Även tredje gången var igår, på vinkvällen, där jag först sa fel namn till en kille och sedan blandade jag ihop hans namn med en annan. Asså jag vet verkligen inte vad det är för fel på mig, varför glömmer jag av namn hela tiden? Folk tar ju illa upp, men jag kan verkligen inte rå för det.

Veckans mat!

Det måste vara min frukost jag ätit under några dagar nu. Har två brödskivor med avokado, lite bladspenat, stekt ägg och så kryddar jag med chili, salt och peppar. Ser ni hur perfekta ägg? När man biter så rinner gulan ut, sååå gooott!

Veckans bild!

Vi har en Instagram tävling med UF företaget där jag skulle fota godiset. Det var jättedåligt ljus och jag hade inget fint ställe att fotografera på. Fick gå till mormor och morfar och använda deras köksbord. Så med tanke på omständigheterna är jag nöjd med bilden och redigeringen!

Före -> efter

Veckan självpepp!

Har ätit väldigt bra denna veckan, inte spårat som jag gjorde med jordnötssmöret förra helgen. Säger inte att jag ätit nyttigt. Igår åt jag choklad, chips och glass med det var ändå i normala mänger så det känns jättebra! Annars brukar jag vara rädd för att äta, bara för jag vet att det inte finns något stopp på mig hahah!

Veckans förbättring!

Jag måste bli bättre på att inte glömma av namn! Vet inte hur det ska gå till, ibland glömmer jag till och med av namnet på mina kompisar, så det är ju inte så att jag inte vet vad de heter utan det är ju något annat. Men ska försöka bli bättre på det i alla fall!

Hoppas ni haft en jättebra vecka!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Veckans bästa lät ju så mysigt!! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229