Veckans lista!

Hej mina vänner!

Denna veckan har varit väldigt händelserik. Har bland annat haft prov, firat valborg, jobbat och spelat ölbrännboll! Kommer dela med mig av några saker i veckans lista!

Veckans bästa!

Det bästa på veckan var Valborg som jag skrev om i senaste inlägget så behöver inte berätta vad vi gjorde igen, men kul var det!


Veckans fail!

Har varit väldigt instabil denna veckan och häromdagen spårade det ur. Vet inte vad som hände men höll på att pussa mamma på munnen! Kramade henne och sen vet jag inte vad jag höll på med, som tur var vände hon sig bort och sen började vi gapskratta i panik. Vet inte vad jag tänkte på för jag brukar knappt kramas, det slog slint helt enkelt heh!

Veckans godaste!

Jag och W åt på Estelle som enligt mig är bästa pizzerian i Skara. Tog en kebabsallad och brödet jag fick till måste vara det godaste jag ätit!

En annan upptäckt jag gjorde i veckan var att doppa friggs majskakor med havssalt i dippsås vilket också var otroligt gott, det måste ni testa om ni inte gjort det!

Veckans bild!

En bild från Valborg på mina fina vänner!

Veckans självpepp!

Har egentligen varit en ganska dålig vecka för mig, så det enda jag kan komma på att peppa mig med är att jag vann över W i pingis!


Veckans förbättring!

Som jag sagt innan så har det varit en ganska dålig vecka och de är tack vare mina humörsvägningar. Har varit väldigt väldigt känslig och betett mig jättekonstigt så måste försöka skärpa mig eller göra något åt det!

Hoppas er vecka varit jättebra så hörs vi snart igen! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229