Veckans lista

Hej på er!

Denna veckan har jag varit sjuk mestadels, men har faktiskt ändå hunnit med att göra en del! Här är listan för denna veckan!


Veckans bästa!

Det bästa denna veckan är att jag gjort fransförlängning igen! Först tyckte jag att det blev alldeles för mycket, fick värsta chocken, men nu har jag vant mig och det känns jättebra! Om ni vill veta mer vart jag gör dem, vilka jag har, vad man ska tänka på osv så får ni jättegärna kommentera det, så kan jag göra ett helt inlägg om fransar!

Så här ser de ut när jag är helt osminkad.

Veckans fail!

Skulle åka och hämta en spegel åt Wilmers mamma och ni kan ju tänka er hur det gick med mitt lokalsinne. Hahah nej men jag hittade faktiskt rätt bara att hon bodde i ett radhus och det stod inga nummer på dem utan bara bokstäver. Så jag kom först till en gammal tant i permobil som nästan var döv, men supertrevlig. Sedan kom jag till en kvinna som höll på att flytta och som hade ställt ut en spegel som några hade varit och hämtat, så det var väldigt förvirrande. Till sist hittade jag rätt, men då hade kvinnan inte swish och det fanns ingen bankomat i närheten, så jag fick åka tillbaka på eftermiddagen och hämta den. Vem har inte swish nu för tiden!?

Veckans godaste!

Måste säga att de var acaibowlsen jag och Felicia åt på Redfellas. Kan inte säga att de var supergoda, men de var så himla fräscha. Det kändes bra för kroppen att äta dem, så de får ändå 4/5!

Veckans bild!

En annan bild på ett annat skal i samarbetet med Isecrets fick de bli. Det är de enda bilderna jag lägger tid på hahah!

Veckans självpepp!

Måste faktiskt säga att förutom att jag känner mig plufsig för att jag ätit så mycket skit de senaste och att jag är lika blek som min vita tröja, så måste jag ändå säga att jag känner mig fin. Även om vi lever i Sverige så måste man tillåta sig att tycka om sig själv och säga det till andra tycker jag. Ett tips är att skriva ner tre saker ni tycker om med er själva varje dag!

Veckans förbättring!

Har ätit så mycket skräp de senaste, så ska försöka äta lite mer mat som kroppen mår bra av och inte gå runt och småäta massa eller kakor!

Det var en liten sammanfattning av vad som hänt denna veckan, hoppas eran varit lika bra som min! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229