Veckans lista!

Hej på er!

På lovet kommer det förhoppningsvis lugna sig lite med allt så jag kan sätta igång och blogga lite oftare igen, men tills dess får ni nöja er med veckans lista som kommer här!

Veckans bästa!

Det bästa på veckan var lussefesten som vi hade i onsdags. Har varit rätt trött hela veckan eftersom jag varit uppe väldigt sent nästan varje dag och därför var jag inte direkt taggad på att festa. Det var väldigt nära att jag struntade i det och stannade hemma istället, men som tur var blev jag övertalad att komma. Det var verkligen superkul och förfesten var absolut bäst! Alla var utklädda, vi körde lekar, dansade och snackade. De roligaste festerna blir oftast de man inte har några förväntningar på som denna gången!


Veckans fail!

Jag har ju blivit pescetarian, egentligen vill jag bli vegetarian, men vet inte om jag vågar utesluta kött helt och hållet. Vill inte att kroppen ska få brist på för mycket. Hur som helst var jag och handlade efter jobbet i fredags. Gick förbi de grillade kycklingarna och kände den underbara doften, så utan att tänka scannade jag en sådan och lade ner i påsen. En stund senare kom jag på att jag inte får äta kyckling, så fick gå och lägga tillbaka den. Det kommer ta ett tag för mig att bli van vid detta, men jag vill verkligen!

Veckans godaste!

Denna punkt har jag kallat för "veckans mat" men kommer ändra till "veckans godaste" då jag även vill kunna lyfta fram drycker, kakor, efterätter, m.m.

På lusse gjorde jag och Maja hotshots som är så populärt just nu. Vi använde vinglas så de blev mer en grogg än en shot, men jag lovar att det var bland de godaste jag druckit! Först häller man i Galliano, sedan ska man egentligen hälla i kaffe med hjälp av en sked för att det inte ska skära sig, men vi körde bara på så det blev tyvärr inga lager. På toppen har man grädde, MUMS säger jag bara!

Idag åt jag och Maja på Redfellas när vi julhandlade och som vanligt var det hur gott som helst, så därför måste detta också vara med i veckans godaste! Det ser ut som kött på min tallrik, men det är vegme och ärligt talat tycker jag faktiskt det är mycket godare än kött!

Veckans bild!

Det får bli när vi stod och sålde med mitt UF i fredags. Tycker det blev en väldigt söt bild!


Veckans självpepp!

Lyckats hålla humöret uppe nästan hela tiden trots att jag varit extremt trött hela veckan!


Veckans förbättring!

Måste verkligen sova mer. Tycker bara att de är så tråkigt att sova. Älskar att vara uppe länge på kvällen och bara chilla, men jag gillar också att vakna tidigt på morgonen så att inte halva dagen försvinner. Tyvärr måste jag offra något för att få sova ordentligt.


Hoppas ni haft en underbar vecka! Nästa lista kommer under uppesittarkvällen, asså förstår ni att det snart är jul!? Det kommer bli så mysigt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229