Veckans lista!

Hej på er! Hoppas ni haft en bra vecka, här kommer veckans lista!


Veckans bästa!

Att jag i måndags gjorde fransförlängning! Ni kanske sett detta på mina senaste bilder? Hade fransar i somras och sedan tog jag en paus några månader för att vila ögonen. Tänkte jag skulle sätta igång igen till våren och studenten, men tjuvstartade nu till jul. Det är sååå skönt att slippa mascara!


Veckans fail!

I mitt senaste inlägg skrev jag ju att jag åt upp hela burken med jordnötssmör. Igår köpte jag en ny, mindre burk på 350 g och tänkte att den kommer jag ju inte äta upp, men vad gjorde jag igår kväll? Jo, jag åt upp den också! Undrar på riktigt om detta är farligt, men en sak är säker - jag får inte köpa mer jordnötssmör på ett tag!


Veckans mat!

Måste nog säga min sötpotatissoppa jag gjorde igår, den var otroligt god!

Veckans bild!

Inte tagit jättefina bilder de senaste dagarna, så det får bli en bild från i somras på min fina pappa eftersom det är fars dag! Lade ut den på insta idag, så tycker ändå den räknas till denna veckan!

Veckans självpepp!

Har haft en riktigt pissig vecka, varit sjuk, ledsen, kommit efter i skolan m.m. I torsdags skulle vi ha prov i naturkunskap och jag hade inte pluggat något över huvud taget. På pappret där det stod vad vi skulle kunna, såg det ut att var huuuur mycket som helst, så jag funderade på att skita i allt och vara sjuk den dagen. Hade datorn och böckerna framför mig i säkert fem timmar och försökte börja läsa, men det gick bara inte. Men så tjatade Maja på mig och jag tänkte att jag får väl försöka plugga liiite då. Började lite smått och sedan flöt det bara på, har ganska lätt för mig egentligen, så efter en timme kunde jag allt hyfsat bra. Släpade mig till skolan och gjorde mitt bästa på provet. Det kändes faktiskt rätt bra, men det var sååå nära att jag gav upp. Cred till mig för att jag inte gjorde det och till Maja som verkligen tjatade, annars hade jag aldrig börjat plugga!


Veckans förbättring!

Nu har jag haft en jobbig period och inte mått så bra, men det är dags att vända detta! Det kommer inte bli bra av sig självt utan jag måste nog göra en ansträngning för att komma tillbaka på banan. Jag ska äta bra, bli frisk, motionera, planera mina studier och vara glad. Fake it til you make it! - får bli mottot kommande veckan!


Gillar

Kommentarer

tildabexell
tildabexell,
Så gott med sötpotaissoppa!!nouw.com/tildabexell
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229