Veckans lista

Hej på er! Idag blir det premiär för veckans lista! Har inte så mycket förord utan vi kör igång direkt!

Veckans bästa!

Det bästa under veckan var att jag fick hem min fina studentmössa från Crownstudent! Det var ett samarbete så jag valde nästan allt man kunde välja och de dyraste materialet bara för att. Det slutade med att den blev skitsnygg, är jättenöjd!

Veckans fail!

Ojoj oj den här var lite jobbig hehe, men det var såhär: Vi åt ju på Thai House i fredags. Jag och Maja beställde varsin maträtt och de andra tog buffén. När jag såg de andras efterrätt från dessärbuffén blev jag väldigt sugen. Är verkligen ingen som bryter mot reglerna i vanliga fall, MEN så ställde de in en riktigt kladdig kladdkaka som är min svaga punkt. Måste också skylla på mina kompisar som pushade mig och påpekade att jag själv sagt att man ska göra saker man är obekväm med för att utvecklas. Så jag tog lite efterrätt, eller jag tog flera gånger för det såg inte ut som att någon brydde sig. Där hade jag fel, hon i kassan hade stenkoll så fick betala 79 kr för dessärbuffén också, piiinsamt!

Veckans mat!

Här kunde jag tagit Thai House, men blir oftast proppmätt och känner mig ofräsch när jag ätit där, vilket förstör lite. Istället kommer jag välja mina nudlar med tofu som jag gjorde i veckan! De var superlätt att göra och jättegott! Länkar receptet här!

Veckans bild!

Det måste vara den här som jag tog på Felicia igår. Tycker verkligen hon blev så fin!

Veckans självpepp!

Just nu mår jag inte så bra, så det är jättesvårt att peppa sig själv då, men jag kan väl säga att jag gjort flera snälla saker under veckan.

Veckans förbättring

Har träffat flera personer jag känner lite halvbra och samtalen har blivit lite stela. Vill verkligen vara avslappnad och trevlig, men istället blir jag stel, stum och kanske slänger ur mig något osammanhängande. Blir nästan fascinerad av er som kan prata med vem som helst, säger rätt saker och får en att skratta, hur gör ni!? Nästa vecka ska jag bli bättre på detta!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229