Vad har hänt det senaste?

Hej på er!

Har inte orkat blogga på ett tag, mest för att det inte varit så bra mellan mig och min kille vilket tagit mycket energi sedan har jag även jobbat fredag, lördag, söndag och måndag så det har inte blivit så mycket tid över.

Det har ju varit fantastiskt väder den senaste veckan så den tiden jag inte jobbat har vi mest njutit av vädret, solat och badat!

Måste även tillägga att jag blivit pescetarian igen! Jag äter alltså precis som en vegetarian med undantag att jag får äta fisk. Var ju pescetarian förut men sedan träffade jag Wilmer och var hos honom ganska mycket, ville inte vara besvärlig så började äta kött igen då. Nu har jag i alla fall bestämt mig att börja igen!

Började lite smått så första veckan fick jag även äta kyckling, därför är det kycklingkebab på min sallad.

Ena dagen blev det en kvällspromenad med Felicia. Hon sa att det skulle ta 5 min dit vi skulle men det slutade med att vi gick i två timmar så Wilmer fick komma och hämta oss för vi orkade inte gå tillbaka hahah!

Har ni testat Bens nya smak från Clean Drinks? Tänkte att den är väl som alla andra nya smaker, alltså att man har för höga förhoppningar och blir besviken, men den här var riktigt god! Blev faktiskt lite chockad! Den finns på Pressbyrån, Sött & Salt och Ica vet jag, måste försöka få in den på City Gross också!

Killarna hade photoshoot och sedan skulle jag hjälpa dem, sa att de skulle se lite spontana ut och jaa ni ser ju hur det gick... hahah!

Resten av min ledighet har jag spenderat på gymmet. Känner att jag börjar återhämta mig från studentveckan nu, den tog hårt kan man säga!

Imorgon ska jag titta på kök igen och på eftermiddagen ska jag vara hundvakt! Hoppas ni får en underbar kväll så hörs vi snart igen! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229