Utgång eller hemmafest?

Hej på er! Igår träffade jag Wilma och Josefine som jag skulle gå ut med senare på kvällen. Har inte varit hemma hos Wilma på hur länge som helst, så det började med att jag körde fel och fick ringa för att hitta rätt! Skulle verkligen behöva träna upp mitt lokalsinne... När jag väl kommit fram satt vi och pratade om allt möjligt. Vi hade planerat att äta ungefär klockan åtta, men jag tror klockan bara hann att bli halv sex innan vi blev hungriga!

Största dilemmat var om det blev finast att ha osten överst eller underst på pizzan. Vi bestämde oss för att ha den överst, men när man tittar på bilderna så hade det nog faktiskt blivit bäst underst!

Älskar när det inte bara är jag som vill fota maten hahah!

Vi lagade hemmagjorda pizzor! Den ena med salami, paprika, ost och mozarella. Den andra gjorde vi vegetarisk så vi skippade salamin. De bästa pizzorna blir nog de med få ingredienser, annars brukar det nästan bli för mycket av de goda och sluta med blaja.

Efter maten fortsatte vi prata medan vi drack lite vin och likör. Vinet var verkligen inte gott. Vi klarade inte ens att tvinga i oss flaskan på tre personer, så jag rekommenderar inte att köpa den sorten!

Egentligen borde man gå ut med fula personer, så man själv kan se bra ut för dessa snyggingar går ju inte släppa blicken från!


På festen var det massor folk, hög musik och alkohol! Tror att det var en riktigt bra fest, men det enda som fanns att göra var att dansa och dricka. Jag tycker faktiskt inte att det är så kul att bara stå och dansa, de är bara trångt och svettigt. Det roliga med att gå ut är att man träffar många nya människor, men jag är nog mer en hemmafest tjej där man kan köra dricklekar, spel, prata, umgås och där man kan gå undan lite. Men vem vet, om en månad kanske jag ändrat mig och är ute på klubben varje helg!

Tycker ändå att gårdagen var jättebra! Fick ju umgås med underbara personer!

  • Event

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229