Tv-program, 18-årsfest & jordgubbar!

Hejsan! Igår var jag på CG efter jobbet och såg att vi hade fått in jättestora, fina jordgubbar som bara kostade 40 kr för ett helt kilo så var bara tvungen att köpa en låda. De smakade inte lika mycket som de svenska jordgubbarna man äter på sommaren, men de var ändå fullt godkända!

Ikväll släpps flera roliga tv-program som jag vill titta på som Ex on the beach, Parneviks, Wahlgrens värld och Riverdale. Tycker alla är superbra så får se hur många jag orkar titta på idag. Kan vara uppe länge eftersom vi ska på UF-mässa i Lidköping med skolan imorgon, så det gör inte så mycket om jag är lite trött.

Imorgon kväll ska Oskar och hans kompis dessutom ha 18-årsfest och vill jättegärna gå, men på lördag jobbar jag 9.15 till 19.00 vilket är nästan 10 timmar så egentligen orkar jag nog inte. Men som sagt hade det varit jättekul så har inte bestämt mig riktigt än, de har hyrt lokal och grejer så tror det blir väldigt roligt i alla fall! Hoppas ni haft en superbra dag! <3

Idag hade vi två inställda lektioner så jag slutade 12.25 vilket var superskönt, dock var det hur mycket folk som helst på CG så jag fick hoppa in och jobba några timmar. När jag kom hem gjorde jag i ordning en portion gröt och toppade med jordgubbarna från igår och lite hampafrön, sååå himla gott!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229