Tb till Gran Canaria

Hej på er mina vänner! Idag var det kallt och snöblandat regn hela dagen. Ska lägga till "Flytta till ett varmt land" på min lista med mål känner jag just nu för det här är inte mysigt. Tittade därför tillbaka på bilder från förra året när vi var två veckor på Gran Canaria. Det var en av de bästa resorna jag gjort, åkte tillsammans med min familj och min kompis Julia. Tog hur många bilder som helst så här kommer några, kanske lägger ut fler någon annan dag när jag längtar tillbaka till värmen.

Jag och Julia gjorde tacos i lägenheten och åt ute på balkongen. Superhärligt och ja, det var lika gott som det ser ut.

Dagarna spenderades mest vid polerna och stranden. Sedan tog vi även lite drinkar, spanjorerna är inte så noga med leg så låter man lite självsäker är det bara att köpa. Julia var dock inte den bästa på att ljuga. En gång frågade de om hon var 18 och då tvekade hon och tittade på mig, haha trovärdigt liksom.

På kvällarna var vi ofta ute på restaurang och andra dagar lagade pappa mat i lägenheten. De där kräftorna på ena bilden var svindyra och de smakade ingenting. Hur ska man ens bli mätt på det, de är ju bara skal? Helt ärligt var det nästan godare när vi åt hemma, men det är ju roligt att komma ut lite och se sig om också.

Nu blev jag väldigt taggad på att åka iväg någonstans, synd att man går i skolan annars skulle jag tagit en sista minuten. Hoppas ni har en fin kväll <3

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Jullebulle
Jullebulle,
Bästa resan o bästa du!!❤️
evelinasjoberg
evelinasjoberg,
Jaa verkligen vi måste resa igen någon stans!❤️nouw.com/evelinasjoberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229