Trip till Göteborg

Hej underbara ni! Tycker det är så himla bra och roligt att jag började blogga nu när jag blivit 18. Det är sååå mycket som händer detta året och jag sparar verkligen alla roliga minnen här på bloggen! Tänk vad kul att titta tillbaka på alla inlägg sen!

Hur som helst, idag tog vi som planerat en spontanresa till Göteborg, dock mådde inte Mathilda så bra så hon stannade hemma. Jag verkligen ÄLSKAR att köra bil så det fick bli jag som körde. Min underbara mamma tyckte även att vi skulle ta hennes bil och den var en dröm att köra! De är en Volvo xc60 från 2015 så finns mycket rolig teknik plus att det är en automat, det kan hända att jag lånar den fler gånger hihi! Det gick faktiskt väldigt bra att köra dit, var lite svårt att hitta rätt bara, men till slut kom vi fram till heden. När vi skulle hem däremot så snurrade vi runt på alla möjliga vägar innan vi lyckades komma ut på E20 hahah!

Vi gick in på Beyond Retro som planerat, men asså jag blev besviken. Gillar verkligen inte second hand butiker. Testade några hoodies, men det känns inte bra att ha på sig begagnade kläder. Om man kan tänka sig att använda sådana kläder tror jag dock att den butiken är en av de bättre! Felicia köpte faktiskt två jättesnygga plagg!

Jag shoppade istället loss på Bik Bok, Ginatricot och Mango. Lite tråkiga butiker kanske, men de är ändå några av mina favoriter. När vi blev hungriga satte vi oss och åt på Le Pain Français. Blev lite ledsen först för det var ganska dyrt och fick inte alls mycket mat. Hur ska jag klara mig på fyra potatisklyftor liksom, det är ju inte ens en hel potatis!? Det smakade i alla fall gott och blev bra på bild, vilket alltid muntrar upp mig! Dagen var underbar och hoppas ni också haft en fantastisk dag!

Blev även en fika innan hemfärden!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229