Tjejkväll

Hej på er! Igår hade vi som planerat tjejkväll. Vi var sju stycken och hade dukat upp med alla möjliga olika snacks. Det var bland annat 1 kg naturgodis och så hade Julia bakat en jättegod focaccia! Först åt vi och pratade sedan körde vi lite spel eller lekar. En var att alla skulle säga två saker om sig själva som är sanna och en sak som är falsk, sedan skulle de andra gissa vilket som var falskt och så fick man poäng för det. Det var dock lite svårt att komma på roliga eller intressanta saker som de andra inte redan visste om så vi körde typ bara en omgång hahah, men det var kul i alla fall!

Jag och Elin testade en jordgubbslikör som jag köpte med från Gran Canaria och som vi blandade med sprite. Först smakade det tomteskum, men sen blev den nästan äckligt söt så vi får nog kolla upp lite mer vad man ska blanda den med. De blev åtminstone söta och bra på bild!

Resten av kvällen dansade vi, pratade, badade och ja bara hade roligt helt enkelt. Man kan ju tro att det kan bli tråkigt när man bara är sju tjejer, men är man med rätt personer så kan man ha riktigt kul ändå!

Imorse mådde vi superbra! Däremot vaknade vi vid 5-6 på morgonen och var pigga så vi fick verkligen tvinga oss att sova ett par timmar till. Städningen gick snabbt och smidigt trots att vi hade stökat ner en del. När vi var färdiga åkte vi till pizzerian och delade på en pizza! Vi fick även en extra för att den första blev fel. Hoppas eran måndag var lika bra som min!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229