Summerburst!

Hej på er! I torsdags efter skolan åkte jag, Frida och Julia till Skövde där de köpte med pizza, pommes och chili cheesetops som de skulle äta på tåget till Stockholm! Jag hade med mig en sallad för jag har varit så himla onyttig de senaste månaderna så jag måste faktiskt skärpa till mig. Brukar säga att jag får unna mig om det händer något speciellt som en födelsedag eller att vi hittar på något kul, men vi gör ju det hela tiden så då har det blivit att jag ätit väldigt onyttigt alldeles för ofta. Ska verkligen bättra mig nu. Hur som helst kom vi fram till Stockholm ungefär halv nio på kvällen, sedan tog vi tunnelbanan till Julias moster där vi sov vår första natt.

(Det blir mycket matbilder nu, men det är bara för jag själv tycker det är så intressant att veta vad folk äter hihi)

Igår gick vi upp ganska tidigt eftersom vi ville gå runt och shoppa ett tag. Det var perfekt shoppingväder och vi hittade mycket fint! På lunchen var vi på Jamie Olivers restaurang som ligger precis vid Scandic Anglais som vi bodde på natten till lördag. På Jamie´s Italian som restaurangen heter, tog vi deras italienska buffé och den var verkligen jättegod! De hade "vanlig" mat som lax, kött, grönsaker, soppa och potatis, men det bästa var deras pastarätter och pizzorna. Kan verkligen rekommendera deras lunchbuffé!

Fridas bror hade fixat rummet på Scandic åt oss och det blev värsta överraskningen för vi fick en jättefin svit! Så himla snällt! På rummet chillade vi först någon timme, man blir ju rätt trött av att shoppa. Sedan fixade vi oss samtidigt som vi drack vin och lyssnade på musik. Måste säga att Scandic har väldigt bra väggar för vi hade högsta volym på en bärbar högtalare, men om man stod utanför vår dörr så hörde man absolut ingenting!

Sedan gick vi mot Stockholm Stadion där Summerburst var och det var lång kö, men vi kom ändå in väldigt fort. De var effektiva, däremot skulle vi gå på toa och i den kön var det kaos. Vi väntade nästan en timme och kön till baren var också ganska lång, där fick vi vänta i kanske 20 min så där förlorade man mycket tid. Annars var det hur kul som helst, jättebra artister och roliga människor. Mesta tiden stod vi längst fram och dansade. Där var det konfetti, bollar som kastades och så fick man vatten.

Klockan tolv var det slut. Många gick ut på krogen och många gick hem. Vi hade blivit ett gäng under tiden vi dansade så tillsammans med dem gick vi och käkade kebab innan vi tog oss tillbaka till hotellet där vi somnade ganska fort.

Idag var vi pigga och gick till frukosten tidigt. Där satt vi länge och tog om flera gånger. När vi kom tillbaka till rummet var vi inte så pigga som vi trodde så vi var nära på att försova oss för vi skulle med ett tåg halv ett, men vi lyckades vakna i tid som tur var.

Vi hade biljetter till både fredagen och lördagen men tyvärr var vi tvungna att åka hem idag då Julia åker utomlands inatt. Det var väldigt kul att få gå en dag i alla fall! <3

En jättegod sallad med halloumi och falafel från Mangal BBQ som jag åt på tåget hem!

  • Event

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229