Studentveckan!

Hej på er!

I fredags startade vi som sagt studentveckan med att åka till Summerburst! Vi var där hyfsat tidigt så först gick vi till Nordstan och shoppade lite innan vi gick upp på rummet för att göra oss i ordning inför kvällen!

Tyvärr mådde jag inte så bra när vi väl var där. Var taggad till 0 och nej det berodde inte på att jag druckit för lite. Kände mig nästan ledsen och ville verkligen inte vara kvar, så gick hem tidigare till rummet och väntade på de andra.

Dagen efter bokade jag ett tåg och åkte hem precis innan de andra skulle fixa sig inför andra dagen på Summerburst. Kände mig jättetråkig och misslyckad på tåget hem. Ångrade mig när jag såg alla bilder för det såg ut som att de hade så himla kul, måen tror faktiskt jag gjorde rätt ändå för jag hade nog känt likadant som kvällen innan. Det var lite tråkigt för jag ville verkligen ha kul, men kände mig som sagt nte riktigt bra tyvärr.

I söndags skulle vi studenter tälta i en park mitt i Skara. Vi hade musik, spelade kubb och drack. Det var inte jätteskönt att sova i ett tält så på måndag vaknade vi 6.30, men förutom det var det jättetrevligt!

Senare på dagen målade jag färdigt gaveln på Wilmers och deras hus. Älskar verkligen att måla, speciellt om det är fint väder. Som ni ser fick jag även jobba på min höjdskräck. Det snurrade en del i huvudet men är stolt att jag gjorde det!

På tisdag var det togafest, alltså när alla snurrar in sig i vita lakan. Hela klassen hade förfest tillsammans! Vi hade jättekul och var först in på stat. Musiken var inte ens igång, men det stoppade oss inte! Vi dansade hela kvällen innan vi åkte hem strax efter 2 när det stängde!

Igår var det studentmiddag och de delade ut stipendium!

På kvällen var det skumparty, men jag gick faktiskt inte på det. Det var många i klassen som inte var speciellt taggade inklusive jag själv, så det kändes bättre att ta en vilokväll och titta på The 100 istället!

Idag är det mycket att göra. Ska bland annat fixa fransarna, ta brun utan sol, fixa påhäng till kompisar, baka och förbereda kläder inför imorrn. Har även tänkt att göra en chansning och färga håret för det brukar kännas mycket tjockare och glansigare då. Ska färga samma färg som jag har, men det kan ju ändå gå fel!


Imorgon står STUDENT på schemat! Ni får ha en jättebra dag så hörs vi! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229