Straff och bio!

Hej på er!

Idag har jag hunnit med mycket! Gick upp 6 på morgonen för att jag skulle fixa fransarna klockan 7 i Lidköping. Tog nästan 2 timmar eftersom mina gamla var ganska misshandlade heh... men investerade i en fransborste så får väl börja sköta om dem ordentligt!

Sedan begav jag mig till skolan, inte jättekul, men fått ännu ett prov överstökat. Tyvärr gick de skit, men verkar som att det inte gick speciellt bra för någon så skyller på att det var ett dåligt prov.

När jag kom hem körde jag och Wilmer några pingismatcher med straff till förloraren. Vi hade bland annat massage, dricka 5 ingredienser som den andra fick välja, inte röra sin mobil på hela dagen, skratta högt på bio och äta en sked med kattmat. Tyvärr fick jag kattmaten. Åt den, tuggade på den och svalde sedan sprang jag till toaletten och borstade tänderna två gånger hahah!

Lite senare gick vi på bio och såg den nya Pokémon filmen som var bra, inget speciellt men bra. Wilmer fick straffet skratta högt på bio, men han bangade så är lite sur för att jag hade mycket hellre gjort det än att käka kattmat. Men vad ska man göra? Är man en mes så är man ;)

Hoppas ni haft en jättebra dag! Imorgon tänkte jag vara hurtig och springa lite innan skolan, men vi får se om det blir något med det! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229