Spontanshopping och deodoranttips

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er! Idag blev det en spontanresa till Skövde med Julia och Frida, bara för att vi kan nu när Julia har körkort. Dock glömde vi betala p-avgiften först, men vi kom på det hyfsat tidigt så vi kunde springa tillbaka och fixa en lapp innan det blev böter. Förresten vet jag inte om vi ens hade fått några böter, hade jag varit gubben som delade ut dem hade jag hållit mig inne när det är så kallt. Hur som helst gick vi till Subway som egentligen är lite överskattat för det var inte jättegott. Sedan gick vi direkt till Espressohouse där Julia och Frida tog varsin kaka som var supergod verkligen! Jag smakade lite men tog ingen egen, ska försöka vara lite mer hälsosam har jag tänkt.

På Kjell & Company köpte jag en Aux-kabel så jag kan lyssna på musik i min bil sen, eftersom den ärthjärnan som köpte bilen från början valde att inte ha Bluetooth. Jaja tur att det finns ett Aux uttag i alla fall. Längtar sååå mycket tills jag ska ta körkort, kommer glida runt på vägarna och lyssna på musik utan att vara på väg någonstans. Kanske stannar och gör ett litet stopp på någon god restaurang bara, hihi.

Var även inne på Kicks och köpte min favoritdeo eftersom alla andra jag testar är kassa. Blev rekommenderad att prova en från Kicks egna märke men det kändes som att man svettades mer av den, den gav också vita fläckar på kläderna och luktade inte jättegott. Fick köpa min gamla vanliga från Emma S. som är jättebra, men försöker alltid hålla utkik ifall jag hittar en billigare som är lika bra. Hoppas ni haft en superbra dag!

Deo från Emma S. (adlink)

(rekommenderas)

Deo från Kicks (adlink)

(Rekommenderas inte)

Ansiktstvål (adlink)

Kan även tipsa om denna som är superbra att tvätta ansiktet med! Torkar inte ut huden och går att ha som sminkborttagning.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229