Ska få ett kostschema

Hej underbara ni! På STC där jag gymmar har det kommit en ny personlig tränare, så i fredags hade de satt upp en lapp med gratis möte med denna tjejen! Det fanns fyra tider som var 30 min långa så jag skrev upp mig på en sådan. I måndags var jag så himla trött efter helgen och jobbet så somnade, vaknade sedan 17.55 och hade tid 18.00, så fick värsta paniken! Visste inte om jag skulle skita i det eller slänga mig iväg i mjukiskläder, men jag tänkte att jag verkligen inte ville missa denna chansen så kastade mig iväg och kom dit 18.05.

Tränaren var hur trevlig som helst, vi hann och prata i 20 min. Hon började med att fråga vad jag ville få ut av mötet och jag hade inte riktigt funderat på det utan skrev mest upp mig för skojs skull. Efter att vi pratat lite så kom jag in på ganska mycket jag skulle vilja ha hjälp med och den största delen var maten. Jag är väldigt osäker på hur mycket min kropp behöver på en dag. Ibland kan jag äta hur mycket som helst för att jag tror att jag ätit för lite, sedan kan jag få ångest och äter nästan ingenting dagen efter. Det hade varit så skönt att få reda på hur mycket min kropp behöver, vad jag kan äta och få en trygghet i det. Vill slippa gå runt och tänka på mat hela dagarna!

Jag fick en snabbt skriven lapp på vad jag skulle skriva ner och mejla henne, så att hon får lite koll på hur jag äter just nu. Jag skulle bland annat skriva vad jag brukar äta under tre olika dagar,så jag skrev en "bra" dag, en "dålig" dag och en skoldag. Skulle även skriva lite hur jag tränar, allergier, vad jag inte gillar att äta m.m.

Kommer snart få ett kostschema som jag ska kika på och se om jag har några funderingar innan vi ses på fredag igen! Det ska bli sååå spännande!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229