Sätta mål

Hejsan! Även om jag satte upp lite mål i början av året har jag känt mig lite lost och vet inte vad jag ska göra eller prioritera. Bestämde mig därför för att skriva ett nytt papper med mål och göra det på ett annat sätt. Såklart kommer jag ha kvar de jag satt upp tidigare, men kände att jag behövde påminna mig själv och fylla på listan lite. Tog fram papper och penna eftersom det är väldigt viktigt att man verkligen skriver ner målen. Gjorde även en skål gröt och satte på lite bra musik innan jag började.

Det här var vad jag skulle göra:

  • Skriva ner 100 mål. Kan vara både små och stora, skriver allt jag kommer på.
  • Utse de 10 viktigaste och välja bilder till dem. Bestämma mig för de viktigaste målen och sätta ihop bilderna i ett collage som ska upp lite överallt så att jag blir påmind varje dag.
  • Utse de 4 allra viktigaste målen. Skriv ett A4 papper för varje mål. Första hälften förklarar jag varför jag vill nå målet och andra halvan skriver jag hur jag ska göra för att nå målet.

Som jag trodde så var jag lite lost, kom bara på 38 mål så har tagit en liten paus nu och ska jag fortsätta snart. Tycker det är lite jobbigt att tänka utanför boxen, men meningen är att man inte ska vara realistisk utan bara skriva allt man kommer på så försöker verkligen göra det. Det är verkligen såå kul när man kommer in i ett flow, får nästan kramp i handen för att jag skriver så mycket då. Vill egentligen bara ut och börja jobba mot målen, men får tvinga mig själv att sitta kvar och fortsätta skriva först.

Här är några mål jag fyllt på min bucketlist 2018 med:

  1. Ha en vecka när jag måste säga JA till allt.
  2. Köra en snygg sportbil. 😏
  3. Testa banandetox en vecka.
  4. Ställa upp för vänner och familj så ofta jag kan.
  5. Gå upp kl. 6 på morgonen varje dag på en ledig vecka.
Har ni inte heller någon motivation eller vad ni håller på med så tycker jag verkligen att ni borde testa skriva ner era mål. Har man inte gjort det tror jag det är lätt att dagarna blir ungefär likadana och att det inte händer så mycket. Har inte så mycket livserfarenhet än men jag tror att man måste kämpa för att lyckas med något, inget kommer serverat och då är det bra om man vet vad man vill ha, varför och hur man ska göra för att nå dit. Nu ska jag fortsätta, hoppas ni får en superbra dag! <3

Två av de viktigaste människorna i mitt liv <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229