Sammarbete med Chiquelle

Hejsan! Häromdagen fick jag mejl från Chiquelle som frågade om jag ville göra ett nytt sammarbete på instagram med dem. Kan ju inte påstå att jag har jättemånga följare men tror att de skickar till många lite mindre profiler eftersom det blir billigare och de når ut till lika många människor som om de skulle sponsra en väldigt känd person. Dealen är att jag får välja ut mina 5 favoritplagg från deras hemsida och så skickar de mig två av dem mot att jag postar två bilder på instagram med deras taggar. Från min sida är det en bra deal, tycker ju att det är roligt att fota, så bilder tar jag ju ändå. Däremot får man lite tidspress vilket jag inte gillar speciellt mycket. Gillar att åka till platser, ta med kameran och fota om jag hittar en bra location. Här måste man planera lite mer, men det funkar det också.

Tackade ja och håller nu på att välja ut mina plagg, men har otur för nästan alla plagg jag är intresserad av är slutsålda i min storlek. Men det är bara att fortsätta leta. Till slut borde jag hitta något roligt, annars får jag ta en större storlek. Oversize är ju oftast snyggt det med. Tycker detta samarbetet kommer bli jättekul!

Från mitt första samarbete med Chiquelle. Var väldigt dåligt väder så fick stå i min kusin Mathildas kök, men det gick också bra. Tråkigt bara att byxorna var alldeles för stora så har inte använt dem efter det...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229