Restaurang La Posada

Hej mina vänner! Igår var det lite molningt på förmiddagen, men någon gång efter 12 kom solen fram och vi gick ner till polen. Jag smörjade in ett tjockt lager med solkräm över hela kroppen för man vill ju absolut inte bränna sig första dagen. Tyvärr nådde jag inte riktigt ryggen så den fick mamma smörja in och hon tror att om man tar ett normalt lager kräm så täcker det mer än 20 procent som är solkrämens solskyddsfaktor, så hon snålade som bara den. Efter fyra timmar såg hon ut som en kräfta och jag hade fått en fin brun färg på de delar jag såg, men när jag skulle duscha såg jag att jag hade två röda fläckar och gissa vart? Jo på min stackars rygg som mamma fick smörja in. Hon ska få en chans till idag annars får jag nog byta ut min ryggsmörjare.

Vi delade på förrätterna, quesadillas, vitlöksbröd och lökringar.

På kvällen besökte vi La Posada, en annan restaurang som ligger precis vid hotellet. De har alltid supertrevlig personal som bjuder på sig själva. Förstår inte hur de orkar vara roliga och skämtsamma med varenda gäst. Tycker det är väldigt roligt, då kan jag träna på min fina spanska hihi. Maten tyckte jag var jättegod, men alla var inte lika nöjda så det slutade med att jag och pappa fick hjälpa de andra att äta upp. Åt säkert för tre personer plus förrätt, men som tur var tog jag en sallad som varmrätt så jag hade sparat lite plats för annat!

En av servitörerna sa att han var paparazzi fotograf och ville låna min kamera för att ta en bild på oss, men han råkade stänga av den istället. Då kom nästa och skulle försöka, han lyckades ju ta en bild, men det tog typ 30 sek innan han tog så det blev lite stela leenden och alla kom inte med hahah. De blev en bild i alla fall!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229