Pinchos!

Hej på er! Igår kväll fick jag äntligen med mamma och pappa till Pinchos. Enda gången jag minns att vi tre ätit på restaurang tillsammans var i somras när jag övningskörde i Lidköping. Annars kommer jag inte ihåg en enda gång, så då förstår ni att det sker sällan. Räknar dock inte med när vi är utomlands för då blir det väldigt ofta.

Bad mamma ta en fin bild på mig och hon tog flera stycken, men ingen var vid något bra tillfälle. Ska säga till henne att hon måste titta så att jag faktiskt ser bra ut innan hon tar fotot, men trodde att hon hade lärt sig det vid det här laget hahah.

Jag började med att beställa tre tapas, en kebabrulle, halloumi fries och så testade jag oumph i softbun. Halloumi friesen är en av mina favoriter och de var supergoda som vanligt! Kebabrullen smakade som en vanlig kebabrulle, men var väldigt sugen på det, så den var också toppen! Oumph i softbun var väl helt okej, oumphen smakade mycket, men softbunen smakade ingenting och konsistensen var som gummi. Den var väl inget jag skulle beställa igen. Mamma och pappa beställde också in massa rätter, men det blir väldigt långt om jag ska beskriva alla så vi skippar deras.

Mamma beställde två efterrätter en chokladfondant och dumlepannacotta som fick väldigt bra betyg. Pappa tog en irish coffe som jag smakade lite på eftersom jag körde. Den var en av de godaste jag druckit faktiskt, dock har jag inte testat så många olika men ändå. Jag beställde faktiskt in en till tapas istället för efterrätt. Tycker det är lika gott eller nästan godare med mat. Det fick bli baconlindade dadlar som var väldigt bra! 

Det blev en jättemysig kväll så jag hoppas att mina föräldrar vill hänga med ut och äta lite oftare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229