Nytt år och bloggen...

Hej på er!

Nu har nyår vart och det var jättebra för min del! Dagen startade med middag tillsammans med några tjejkompisar, sedan tog vi bussen till Lidköping där vi var på fest ett tag. De andra åkte sedan vidare till skara medan jag stannade i lisch.

Vi tittade på lasershowen och den var väl ingen höjdare direkt, men ändå roligt att så många samlas på torget vid 12-slaget!

Eftersom jag varit magsjuk fick jag inte följa med och shoppa i fredags, så jag hade på riktigt inga kläder att ha på mig. Min kusin hade inte heller det så hon fick ta min svarta klänning. Det slutade med att jag fick ha en enkel topp och svarta jeans. Nästa år får jag kompensera med dubbelt så mycket paljetter och glitter!

Jag och en kompis fick förnyade krafter ungefär vid 04 på natten så när resten hade gått och lagt sig tog vi en liten promenad på stan. De låg smällare och champagneflaskor överallt, men det var mysigt. Somnade kanske vid 05 någon gång heheh men man ska ju fira in de nya året länge!

Som ni kanske märkt har jag inte varit speciellt aktiv på bloggen det senaste. Älskar att blogga men det har varit så mycket annat och inte blivit prioriterat. Tycker också det är viktigt att ha snygga bilder, så när jag inte fått några blir jag omotiverad. Kommer därför lägga ner bloggandet ett tag och fokusera mer på min instagram igen som tyvärr har fått lida. Det kan hända att det kommer något inlägg ibland om jag får feeling, men annars blir det förmodligen en lång paus.

Hoppas ni får ett jättebra år vänner! <3

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Men ÅH vad fin du är! <3nouw.com/emmaengstrom
evelinasjoberg
evelinasjoberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229