Nya tekoppar!

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er! Som jag lovade i ett tidigare inlägg så skulle jag visa er de fina tekopparna jag köpte! Från början var det tänkt att jag bara skulle köpa en kopp, men som vanligt hade jag en fruktansvärd beslutsångest, så det fick bli tre olika. Tycker det är sååå fint att ha olika mönster och färger när det gäller tekoppar! Dessa är köpta på Indiska som har massor fler färger, mönster och storlekar, så om ni letar tekoppar eller annat porslin kan jag verkligen rekommendera er att titta hos dem. Nu till hösten är det ju supermysigt att bädda ner sig i soffan med en varm kopp te!

Här är länkar till kopparna! Bluepaisley - Blueraij- Newpink

Idag hade vi endast två lektioner i skolan, men lyckan varade inte länge då jag var tvungen att plugga matte när jag kom hem. Fick inte alls mycket gjort eftersom jag är så trött, det gick inte tänka, så idag måste jag verkligen gå och lägga mig i tid annars kommer provet imorgon aldrig gå vägen! Problemet är att det är så tråkigt att sova, vill inte att tiden ska försvinna. Det är så mycket jag vill hinna med!

Imorgon ska jag och två tjejer till Skövde på fullmoon party. Är sååå taggad och hoppas det blir en jättebra kväll! Vi får se till att den blir bra! Nu ska jag köra ett pass på gymmet, hoppas ni haft en jättebra dag! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229