Nya skor & entrecote!

Hej mina vänner! Igår var jag supertrött så somnade kanske vid halv elva, men det var bra för då var jag utvilad när jag vaknade. För mig spelar det inte så stor roll när jag går och lägger mig, brukar ändå vakna runt åtta vilket är jättebra för då sover man inte bort hela dagen.

Idag har jag äntligen fått vara ledig och har redan fått mycket gjort. Har städat, lagat mat, sprungit, hämtat paket, rullat upp en höbal, pluggat och klockan är bara tre. Känns jättebra!

Det var skorna som hade kommit i paketet och de var superfina! Dock var de alldeles för små så måste byta vilket är tråkigt för jag vill ju börja använda dem nu.

Måste också berätta att Vindia och Julia ringde mig igår på jobbet och undrade om jag ville hänga med på roadtrip till Göteborg i helgen. Såklart sa jag JA, älskar att göra spontana grejer! Det enda vi planerat är att vi ska gå på bio, sova över på hotell och äta frukost på hotellet. Vi ville bara hitta på något kul när vi ändå är lediga så vi kommer göra lite vad vi känner för, men vi måste hem i tid på lördag för då blir det förhoppningsvis lite påskfirande. Ser verkligen fram emot helgen! (dock hade de ju varit kul att använda de nya skorna men de lär väl inte komma förrän nästa vecka)

Har varit så himla sugen på rött kött i flera dagar nu, men har inte hunnit laga det eftersom jag jobbat så mycket. Idag fick det äntligen bli lite entrecote och gjorde lite ugnsrostad sötpotatis till. Verkligen supergott!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229