Mitt hälsosamma liv!

Hej fina ni!

Idag fick de bli avokadomackor med philadelphia och skinka eftersom jag börjat mitt hälsosamma liv igen! Jag kan säga att de var lika goda som de ser ut! Kryddade även med aromat och drack en energidricka till det. Har varit otrolig hungrig de senaste dagarna, eller jag vet inte ens om jag hunnit bli hungrig eftersom jag har ätit så himla mycket hela tiden. Har fyra teorier om vad det kan bero på:

  1. Att jag ätit så onyttigt den senaste månaden pga studenten och nu är kroppen van vid det och vill ha lika mycket kalorier som den nyttiga maten gav.
  2. Att jag är förkyld och utpumpad efter studentveckan så att kroppen helt enkelt behöver mer energi för att läka.
  3. Att jag är rastlös och inte har så mycket att göra förutom att äta. Får ju inte anstränga mig för mycket eftersom jag vill bli frisk.
  4. Att jag har mens.

Får låta det gå några dagar och se om jag lugnar mig!

Idag var jag och pappa i Tidaholm för att kolla på kök till vårt nya hus som ska börja byggas snart. Det beräknas vara klart innan årsskiftet vilket känns helt overkligt, men sååå himla kul om det blir det! Det är såå mycket som ska väljas till inredningen, men jag älskar det! Kan sitta hela dagar och bara titta på inredning! Det kanske skulle vara ett perfekt jobb för mig i framtiden?

Var så rastlös efter vår lilla tripp. Ville hitta på något men orkade inte. Gick bara runt i köket och åt massor. Fick göra en stor portion gröt så att jag inte skulle orka mer hahah, sedan ringde jag Vindia och hon var sugen på att åka till Skövde och shoppa så då gjorde vi det!

Kom hem med två BH:ar vilket jag verkligen behövde! Kan helt ärligt gå i mina i flera månader innan jag slänger dem i tvätten för att jag inte har så många att byta med. Tror dock inte jag är ensam med det, man hittar sina favoriter och använder bara dem! Hittade även en röd top på Ginatricote för bara 75 kr på rea! Det är precis en sådan jag har fast svart på bilden till höger, därför vet jag att den passar och att jag tycker om den!

Imorgon är det midsommar så då ska vi äta lite god mat med några kompisar på kvällen. Tänker inte dricka någon alkohol, är så trött på det efter studentveckan. Nu får levern ta en välförtjänt semester!

Hoppas ni haft en underbar dag! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229