Minnesvärd torsdag

Hej på er! Igår kände jag och Julia att vi behövde göra något som livar upp våran inte så händelserika dag. Det blir tråkigt när man gör samma sak varje dag. Vi ville göra något spontant!

Våra kompisar Elin och Frida var hundvakt åt deras mormor, så vi bestämde oss för att åka upp för att skrämma dem. När vi närmade oss, stängde vi av lyset på bilen och körde långsamt in på deras infart. Vi parkerade en bit ifrån huset för att de inte skulle höra oss, riktigt sneaky tyckte vi. Det var lite läskigt att gå sista biten i mörkret, det blåste och var nästan oväder!

Elin och Frida hade gått upp för att sova, så vi knackade på dörren och lös in med ficklampor genom fönstren. De hörde oss inte, men hunden gjorde, så den började skälla som en idiot! Elin fick ett utbrott för den hade tydligen skällt mycket innan vi kom också hahah. Hon släppte ut den och jag trodde nästan att de skulle attackera oss, men den insåg att vi inte var så farliga. Vi fick inte riktigt de reaktioner vi förväntat oss eftersom de bara trodde att hunden ville ut och inte att de var inbrott, men det var kul att hitta på något!
På vägen hem stannade vi på citygross eftersom de rear ut den grillade kycklingen för halva priset på kvällen och så var min kvarg slut, men klant som jag är så tappar jag påsen och allt förstörs. Vi gjorde en helt vanlig torsdag värd att minnas i alla fall!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229