Mina favoritlåtar!

Hej på er! Igår jobbade jag i kassan från 11.45 till 20.15, direkt när jag slutat köpte jag en Nocco och körde till gymmet! Får så himla mycket energi av Nocco! Tänkte egentligen bara gå på bandet i en timme som vanligt, men efter 15 min kände jag att jag inte skulle bli av med energin genom att bara gå så jag började faktiskt springa! Hade som mål att springa 10 min, men det gick så lätt, så sprang i minst 30 min! Fick en sååå skön känsla efteråt, men idag är kroppen lite trött.

Har förresten köpt nya träningstights! Dessa är också från Stronger! Tycker alla deras tights brukar ha så bra passform, dock var de lite lösa i midjan, men de håller sig uppe bra ändå, de funkade ju att springa i dem i alla fall! Mina andra tights från Stronger är lite genomskinliga när man böjer sig ner, så hade hoppats att dessa inte skulle vara det, men tyvärr så var de det. Det skulle också kunna vara att de är för små och att de därför töjs mer än de ska, men tar jag en större storlek så sitter de inte lika bra i midjan. Jag får satsa på att köpa hudfärgade underkläder istället för jag tänker inte sluta göra squats!

Tänkte också visa er några av mina favoritlåtar att träna till just nu! Jag skulle inte säga att de är träningslåtar, men de är så himla bra och jag tycker det är roligare att träna till riktigt bra låtar än dåliga låtar med högt tempo i, blir bara stressad av sådana.

Asså åååh har så många bra låtar just nu, de passar också väldigt bra att köra bil till!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229