Min valborg!

Hejsan! Festen igår var superkul, stannade till ungefär halv tre inatt. När vi kom dit var jag lite skeptisk, men när vi började prata med folk var de jättetrevliga och välkomnande. Kände nästan ingen där, utan visste bara vilka några var, men tror det kan vara bra att komma till ett helt nytt umgänge ibland. Kommer absolut att träffa dem igen, de var såå härliga!

När jag kom hem kokade jag i vanlig ordning lite gröt och när den precis blivit färdig ringde Julia och några killar. Klockan var halv fyra på natten och de pratade i mun på varandra. Jag skrattade åt dem och svarade med ganska hög röst för att höras, så både mamma och pappa hade vaknat och trott att jag var hög på något! Men så var verkligen inte fallet hahah, det är även väldigt lyhört i vårt hus så man hör minsta lilla ljud. Hur som helst fick jag till slut sätta mig med min gröt framför ett avsnitt av Are you the one.

Idag mår jag väldigt bra, sov till klockan ett (!) vilket jag aldrig brukar göra annars och resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Övningskörde till Ica där jag köpte en grillad kyckling och mamma en burk glass som vi precis ätit. Nu sitter vi framför tv:n inlindad i varsin filt. Hoppas eran valborg också var superbra oavsett om ni varit på fest, jobbat eller bara haft en myskväll hemma! <3

  • Event

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229