Min jul!

Hej på er!

Tänkte berätta hur min jul var. Har haft fullt upp de senaste dagarna med jobb och magsjuka så därför kommer detta inlägg lite sent, men bättre sent än aldrig!

Dagen startade med frukost och paketöppning med mamma och pappa. Vi har ingen sådan där mysig frukost där man ställer fram hur mycket som helst och äter tillsammans vid köksbordet, utan vi gör i ordning vad vi själva vill ha och sitter i tv-rummet. Vet inte ens om jag åt något eller om jag bara tog en nocco? Efter paketöppningen åkte jag och pappa till gymmet för att köra ett 45 min pass på crosstrainer. Kändes riktigt bra att starta dagen med träning!

Klockan tre åkte vi till mina kusiner och åt julbord. Vi brukar ha lite knytis så min familj gjorde rödbetor med chevré, räkomelett och kladdkaka till efterrätt. Julbordet var supergott, dock brukar jag inte äta så mycket av den traditionella maten, utan tog mest rödbetor, brysselkål, lax och räkomelett. Man får verkligen slänga i sig maten för min släkt ska alltid hinna sjunga typ 12 snapsvisor under tiden vi äter hahah!

Kusinligan

Efter maten körde vi ett julquiz! Jag och morfar var i lag, men vi lät de andra vinna för att de inte skulle bli dålig stämning då de är dåliga förlorare ;)

Lite senare var det dags för den traditionella paketleken. Detta året körde vi att alla skulle köpa tre paket för ungefär 50 kr styck, dock brukar de flesta bli lite dyrare. Jag lyckades vinna duschtvål, handkräm, nagellack och en vinflaska som mamma tog i sista sekunden åt mig, det brukar ju bli att man teamar lite i familjen. Blev supernöjd med mina vinster!

Resten av kvällen åt vi godis, efterrätt, pratade och bara hade det mys! Hoppas er jul var lika bra som min! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229