Min helg!

Hej mina vänner!

I helgen märkte jag mig för livet ännu en gång! Har länge funderat på att tatuera en ros eller en fjäder på armen och i fredags gjorde jag äntligen det. Vi var hos en kompis till Wilmer som har massa tatueringsgrejer, men det var Wilmers bror som fick göra min tatuering. Den var lite pillig, framförallt i rosen så både jag och han var lite nervösa. Men Simon var stadig på handen så den blev verkligen jättebra! Wilmer gjorde ett ankare på handen och Ebba passade på att göra många tatueringar!

På lördagen skulle vi gå på ODZ som skulle spela i Lidköping under kvällen. Tyvärr var jag väldigt ostabil i mitt humör den dagen, var ledsen och nedstämd. Därför bestämde jag mig för att inte följa med trots att jag hade köpt biljett för 200 kr. Lite senare på kvällen vände mitt humör helt och hållet, så jag gjorde mig i ordning och åkte iväg trots allt, vilket jag verkligen inte ångrar! Det var pappa som sa att han när han själv var i min ålder hade han aldrig missat en utekväll, så då tänkte jag att jag kan ju inte vara sämre än honom! Hade jättekul och träffade många härliga människor!

Tatueringen fick dock ta lite stryk. Det var många som drog i den och mycket svett som trängde sig in, men det var de värt! Fick tvätta och smörja noga efter bara.

I Söndags fick vi gå upp klockan åtta för att hämta en kompis som hamnade i fyllecell hahah! Han tyckte däremot inte att de var lika kul. Vi alla tre åkte hem till Wilmer och fortsatte sova. Sedan skjutsade vi hem honom till världens ände där han bodde och efter det åkte jag vidare till gymmet.

Mitt uppe i mitt träningspass ringde mina föräldrar och ville att jag skulle köpa med pizza för att vi skulle ha "möte" om studentdagen, så det var bara att avbryta passet och fixa pizza. Vi pratade igenom studenten med min kusin Mathildas familj, så nu har vi lite mer koll på allt vilket känns väldigt bra!

Efter "mötet" åkte jag tillbaka till gymmet och avslutade mitt pass med Wilmer, sedan var helgen slut!

Hoppas ni också haft en underbar helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229