Min 18-årshelg!

Hej mina vänner! I lördags var det min tur att fylla år och har därför hållit igång hela helgen, så nu är jag lagom trött kan man säga. Tänkte uppdatera er om vad som hänt, min 18-årsdag har verkligen varit så bra den kunde bli!
I fredags efter skolan åkte jag och några kompisar till Flämslätt där vi solade och badade i ett par timmar. När jag kom hem satte jag igång och bakade inför lördagen. Det blev en glass med nutellasmak och en jordgubbskladdkaka som blev supergod! Gjorde en lite egen variant av detta recept. Dubblade alla ingredienser förutom citronen och jordgubbarna, sedan fick den vara i ugnen ca 30 min och på natten ställde jag den i kylskåpet så att den fick stelna till lite.
På lördagen, dagen innan min födelsedag, kom släkten och grillade med oss. Det blev kyckling, sallad, hasselbackspotatis och ribs(!), huuuur gott som helst! Efter det körde vi en omgång kubb och så fick jag lite presenter!
Fick bland annat örhängen, presentkort på Cervera, vin och en cykel! Var supernöjd, men är inte bästa personen på att visa det. Blev i alla fall jätteglad!

Efter presentöppningen var det dags för glass och tårta! Sedan åkte alla hem och jag gick och la mig eftersom jag skulle upp relativt tidigt för att jobba dagen efter.

Till jobbet tog jag min nya cykel och den gick hur bra som helst! De sjöng för mig (vilket var jättepinsamt hahah) och så fick jag en tårtbit av Maria i bageriet! De är verkligen underbara på City Gross! Det var även jättemånga som skrev grattis till mig under dagen vilket jag inte alls var beredd på så blev överlycklig!


På kvällen var jag ute i trädgården och tränade när mamma plötsligt ropar på mig och säger att jag måste komma. Jag skyndar mig upp och frågar vad det är, hon ser jätteallvarlig ut och säger att jag måste komma. Sedan börjar hon nästan skratta och det brukar vi göra när något riktigt hemskt har hänt så jag trodde att min häst hade brytit benet eller nåt. När jag är påväg till hästen ser jag några idioter köra in till gården med hög musik och ballonger på taket. Jag fattade ju ingenting för jag var så inställd på min häst, men då var det ju mina underbara vänner som överraskade mig! Blev såklart överlycklig när jag insåg det! De hade Ben & Jerrys på taket och spelade Jag må hon leva på högsta volym. Tillsammans åkte vi till Flämslätt och badade. Deras överraskning gjorde verkligen hela dagen, blev sååå himla glad och chockad!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229