Midsommar!

Hej på er!

I fredags var det midsommarafton och från början var det väldigt oklart vad jag skulle göra. Bara av att tänka på alkohol gjorde mig illamående eftersom det blev så himla mycket under studentveckan så det var jag inte jättesugen på.

Det slutade med att jag firade hos Elin med några kompisar, hälften drack och hälften inte. Vi träffades vid 18.30 och jag hade handlat bröd, tsatiki och snacks. Det blev även missförstånd så både jag och Elin hade köpt potatis och jordgubbar, men de gjorde inget för jordgubbarna gick åt ändå! Kött fick man ta med själv så jag och Maja delade på några grönsakspett som vi grillade. Det var sååå gott och jättemysigt!

Vi körde även lite lekar som vem som kunde stapla vedträ högst och Irländsk julafton, sedan satt vi i uterummet och pratade hela kvällen. Det var såå mysigt! Eftersom jag inte var så tagg på att supa så var de en helt perfekt kväll!

Dagen efter åkte jag och Wilmer till Lidköping för att hämta hans bil, men det blev att vi hämtade upp Hjalmar på vägen och käkade lite pizza. Sedan hängde vi med honom hem och så kom det fler kompisar!

På kvällen grillade vi halloumiburgare, spelade basket, kubb och chillade! Vid 4 ungefär gick vi och la oss, en till underbar kväll!

Hoppas ni får en jättebra dag!

  • Event

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229