Middag med världsmästaren

Hej hörni! Tittade precis på världens största travlopp Prix d`Amérique som gick i Frankrike och gissa vem som vann? Nämligen Readly Express med Björn Goop i sulkyn och tränare Timo Nurmos, alltså en seger till Sverige! Prispengarna var inte heller dåliga, ägarna fick 450 000 euro vilket är nästan 4,5 miljoner kronor så dom blev säkert glada. Stort grattis till dem och är såå imponerad av Timo som lyckats toppa formen idag, alla inblandade är verkligen värda denna segern.

Firade med en stor skål kladdkaksglass och massor kolasås. Pappa lagar kotletter så vi ska snart äta, men i våran familj får man äta i vilken ordning man vill, hihi så jag började med efterrätten. Efter maten blir det handboll Sverige - Spanien!

Lite intressant fakta är att jag och Timo Nurmos åt middag tillsammans i Frankrike för ett par år sedan. Han är på bilden högst upp till höger. Under honom är Jorma Kontio som också är väldigt känd inom travsporten, han var också med på middagen. Kan säga att båda två är hur trevliga som helst så därför känns det extra roligt att de vann.

Vi åt på en känd fiskrestaurang i staden Nice och det var så himla gott, dock var det en väldigt fin restaurang så portionerna var pyttesmå och jag vill helst ha mycket mat 😊

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229