Mellomys igen

Hej på er! Igår kväll hade jag och Felicia mys framför melodifestivalen igen, det var så himla mysigt sist så vi var tvungna att göra en repris. Vi hade inte ätit så mycket under dagen och hade panik för vi var så hungriga. Därför blev det varma avokadomackor med tomat och mozzarella eftersom det gick fort att göra. De var perfekta efter första omgången i ugnen och hade nog blivit väldigt goda om vi åt dem då. Men först kom Felicias pappa på besök och vi kunde inte äta dem. Sedan värmde vi på dem igen, men kom på att vi måste in med kakan i ugnen först så att den hinner svalna lite innan vi äter den. Då fick vi värma på mackorna en tredje gång och när vi skulle äta var de som tegelstenar. Nästa gång kommer vi nog köra in dem i ugnen de allra sista vi gör.

Efterrätten blev samma som sist, chocolate chip cookie kladdkaka, men denna gången blandade vi ihop degarna istället för att lägga den ena på den andra vilket blev supergott det också. Den blev så god så vi åt upp det sista till frukost idag, mums.

Även denna gången var vi uppe länge och vi försökte bland annat lära oss en dans till Juju On That Beat. Men vi var lite för trötta och ofokuserade så det gick inte jättebra. Plus att vi inte direkt är några talanger på dans hehe, men kul var det i alla fall. Hoppas ni haft en jättebra dag, imorgon blir det skola för mig. <3

Gillar

Kommentarer

AngelinasLiv
AngelinasLiv,
gott det såg ut 😊nouw.com/angelinasliv
evelinasjoberg
evelinasjoberg,
Jaa eller hur ☺️nouw.com/evelinasjoberg
MajaSandgren
MajaSandgren,

Mysigt o GOTT!!

nouw.com/majasandgren
evelinasjoberg
evelinasjoberg,
Ja verkligen!☺️nouw.com/evelinasjoberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229