Man måste kämpa lite!

Hej mina vänner!

Hoppas allt är bra med er! Själv har jag haft fullt upp hela veckan. Har jobbat mycket, men tycker det är så himla kul! Det bästa är att när man slutar så är man helt färdig till skillnad från skolan då man hela tiden hade något att plugga på. Känns så skönt att bara kunna släppa allt när man kommer hem! Under semester perioden har jag jobbat både i kassan, på golvet, som administrativ och i fredags fick jag även hjälpa till lite i fisken hahah. Men nu ska jag jobba med att plocka ost och skinka i charken i 2,5 månader innan jag förmodligen går över till kassan igen!

I veckan har jag även ätit med kompisar, kusiner och familj. Dessutom har det blivit mycket filmkvällar med Johan och Julia. Blir ju lite tredje hjulet där eftersom de är ihop, men de är helt underbara så känner mig inte alls utanför faktiskt!

Gjorde en tatuering på revbenen i veckan. Var hos Robin på spookyfish i Lidköping, älskar deras studio! Den är så fräsch och alla där är superduktiga så det känns tryggt. Är verkligen sååå nöjd med tatueringen. Det står "What comes easy will not last long and what lasts long will not come easy", fastnade för den texten direkt, man kan använda det inom allt, träning, jobb, killar, osv. Om man vill ha något kan man inte vänta på att det ska komma serverat på fat utan man måste oftast kämpa för att få det!

På tal om det så vet jag inte vad killarna har fått för jävla ryck nu på sommaren, har flera kompisar som blivit dumpade på grund av att killarna vill "vara fria, kunna göra vad de vill, inte orkar mer, osv." Alla säger i stort sett samma sak, men om man verkligen gillar någon tycker jag själv att man måste kämpa lite när det går emot. Inget förhållande är ju på topp hela tiden. Till er som blivit dumpade eller gjort slut så kan jag säga att singellivet också är jävligt kul så gråt av er någon vecka och sen tar ni nya tag och njuter av livet igen! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229