Kvällsbad!

Hej mina vänner!

Igår gick jag upp 05.00 för att jag skulle börja jobba klockan 6! Det gick förvånansvärt bra att stiga upp så tidigt vilket kan bero på att jag faktiskt såg fram emot dagen. Skulle nämligen på upplärning för jobbet som administrativ chef! Ska jobba som det i fyra veckor under sommaren. Det låter kanske som ett tråkigt jobb men det var faktiskt jätteroligt! Fick sluta 11.30 så att det inte skulle bli för mycket information att ta in och då hade ändå jobbat 5 och en halv timme men det kändes bara som en!

När jag kom hem la jag mig och solade en timme. Det var ingen skön solning, svetten rann och till slut fick jag panik så var tvungen att avbryta. Skickade till mina kusiner och frågade om de ville med och bada för jag var verkligen tvungen att svalka mig. Så vi drog iväg till ett jättefint ställe i Skärv där vi spenderade kvällen!

Idag vaknade jag 14.15 och fick värsta chocken. Brukar alltid vakna strax efter 8 eller åtminstone behöva gå på toaletten, men inatt sov jag som en stock! Måste varit supertrött verkligen. Idag har jag därför inte gjort jättemycket. Åkte till Wilmer och vi har satt upp staket, handlat mat och tittat på The 100. Inte jättemycket alltså.

Nu ska jag försöka sova men är förstås inte trött eftersom jag inte varit vaken så länge. Jaja, hoppas ni haft en underbar dag så hörs vi! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229