Jetski safari

Hejsan! Måste börja med att be om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilderna. Vi körde jetski idag och egentligen tyckte de inte att man skulle ta med någon elektronisk utrustning, men offrade min mobil eftersom jag ändå ska köpa en ny till hösten. Den är lite gammal och sliten, men har försökt redigera bilderna så gott som går.

Ser ut som ett spöke för jag smörjade in ett tjockt lager solkräm över hela mig, vill verkligen inte bli bränd hahah!

Vårt hotell ser ni till höger.

Var tyvärr inte med när pappa köpte sina glasögon så kunde inte stoppa honom...

Pappa och jag hade en jetski, Karl och Måns en och sedan hade vi en ledare som körde längst fram och visade vägen. Pappa fick börja köra och sedan turades vi om. På vägen bort stannade vi på flera fina stället och tog kort så det tog lite längre tid. Jag försökte även ta bilder i farten men det var riktigt svårt, det var inte långt ifrån att man ramlade av och de hade jag inte velat göra i de farterna. Sidovågorna var svårast att parera, men som tur var gick det bra och min mobil lever!

Längst bort stannade vi vid en strand och badade. Det var inte mycket folk eftersom det skulle ta fyra timmar att gå dit, därför hade de flesta tagit sig dit med någon typ av båt. På tillbakavägen fick jag börja köra och då gjorde vi inga stopp utan det var full fart hemåt. Maxade 65 km/h och det var riktigt roligt, man flög verkligen över vågorna! Stackars pappa fick nästan bara åka med på tillbakavägen, men vi gjorde ett byte precis innan vi var framme så han fick köra sista biten. Tror verkligen det var ett bra val med jetski istället för att köra baggisarna!

När vi kom tillbaka efter två timmar var vi hungriga, tog kroketter med skinka som var jättegoda!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229