Hur man blir positivare

Hej på er! I morses gick vi en lååång vandring i bergen och på vägen hem handlade vi med oss mat för ikväll blir det tacos! Efter vandringen gick vi ner till stranden och den var fullsmockad med spanjorer och turister. Det är ju söndag så de flesta är lediga plus att vattnet stiger väldigt mycket på dagen vilket gör att folk bara flyttar närmare och närmare varandra. Till slut låg mitt huvud 30 centimeter ifrån en killes fötter hahah. Men vad gör man inte för att bli brun?

Tycker verkligen det är sååå himla härligt här, det bästa är att man kan ta så fina bilder, men börjar ändå längta hem lite. Saknar mina kompisar otroligt mycket och det är ju bra väder även i Sverige, men ska försöka ta vara på de sista dagarna och njuta så mycket jag kan!

Har sagt det tidigare, men det kan ju vara någon ny läsare som hittat hit och det tåls att upprepas för det funkar verkligen sååå bra. Det gör det mycket lättare att uppskatta vad man har och man får ett mycket positivare tänk. Det är att skriva 3 positiva saker som har gjort dig glad under dagen och 1 sak du ser fram emot under morgondagen! Själv tyckte jag det var jättejobbigt att komma på positiva saker i början, men nu kommer jag på hur mycket som helst. Så fort det händer något som gör mig glad under dagen så tänker jag att det kan jag skriva ikväll. Man lägger märke till det positiva sakerna, vilket man kanske inte hade gjort på samma sätt annars. Ni måste verkligen testa detta om ni inte redan gjort det för man blir verkligen mycket gladare och det tar bara någon minut att skriva! Hoppas ni får en underbar dag! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229