Hannas 18-årsfest!

Hej mina vänner! Igår hade Hanna sin 18-årsfest som var superbra! Hon hade fixat allt jättebra med rosa ballonger, soffor, mysig belysning, välkomsbål och allt möjligt. Först var vi några tjejer som åt middag och firade Hanna innan de andra gästerna började droppa in. Tror vi blev ungefär 40 personer till slut vilket var helt perfekt i den lokalen vi var i.

Medan vi väntade in alla som skulle äta middag, fick vi jättesöta små snittar att äta. Sedan var det dags för varmrätten som bestod av potatisgratäng, fläskfilé, sallad, focaccia och melon. Det var supergott och till det drack vi rosé.

Efter maten blev det presentöppning. Från vårat "gäng" fick Hanna ett par örhängen från lily and rose i silver med rosa detaljer. Av ett annat gäng fick hon lite olika produkter med lappar där det stod lite roliga texter när de skulle användas. Kommer inte riktigt ihåg vad det var, men de var i alla fall lite mer påhittiga än oss. Hon fick även lite andra grejer, men hade inte så bra koll på vad hon fick faktiskt, måste gjort eller tänkt på något annat då hihi. Sedan var det dags för marängtårta. Är inte så förtjust i tårta över huvud taget, men den här var faktiskt god. Det fanns ett lager med smält choklad i mitten vilket var väldigt gott tillsammans md jordgubbarna. Under tiden vi åt började folk droppa in och festen började så småning om ta fart.

Hade superkul och hoppas alla andra kände likadant! Nu laddar vi om inför valborg, dock har jag inte planerat något än, men det dyker säkert upp något!

  • Event

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229