Hälsosam vecka

Hej mina vänner!

Förra veckan var jag och Wilmer extremt onyttiga! Vi åt skräpmat hela tiden, kändes som att vi åt pizza eller kebab nästan varje dag. Chips och dipp var standard varje kväll, vi gjorde nachos, åt flera ben & jerrys, flera chokladkakor. Tryckte i mig en 200g chokladkaka på 10 minuter hahah! Vi var på bio och åt en stor popcorn, choklad och karamelliserade popcorn. Dessutom har vi ätit munkar, bullar och säkert fler saker som jag missat!

Ja ni hör ju, det har varit på en extrem nivå och alltså inte speciellt bra för kroppen att få så mycket energikickar. Man blir pigg i stunden men när sockerkicken försvunnit blir man ännu tröttare än innan!

Vi bestämde oss därför för att vara nyttiga hela denna veckan. Det innebar att vi inte skulle dricka alkohol, äta godis, kakor eller skräpmat som pizza eller donken, dock ”glömde” Wilmer av det i torsdags och åt en glass. Det verkar som att han kommer ge upp idag, men jag tycker det känns väldigt bra att vara lite hälsosammare, så ska försöka veckan ut! Lite healing för kroppen helt enkelt!

Vann en tävling här på Nouw och priset var en månadsförbrukning med propuds vilket passade väldigt bra på vår nyttiga vecka!

Igår hade Wilmer lagt den här på sängen. Vet inte om de var ett försök att få mig att också ge upp eller om han ville vara gullig. Tror faktiskt att de var de andra alternativet! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229