Grillkväll och underbar glasstårta!

Hej underbara vänner! Asså får på riktigt puls när jag redigerar bilderna från igår, det ser så himla härligt ut! Jag och mina tjejer (+ en pojkvän) hade grillkväll igår. Vi var hemma hos Elin och hon har verkligen världens mysigaste hus, det är inte jättestort, men det är sååå fint! Vi samlades kl. 18 och alla fick ta med eget kött att grilla, dock slutade det med att nästan alla hade med sig kyckling så vi hade lika gärna kunnat köpa tillsammans hahah. Som tillbehör gjorde vi ugnsrostad potatis och en sallad. Det blev supergott!

Till efterrätt hade Vindia bakat en snicker-glasstårta! Vi hade lite panik när vi skulle frakta den bara eftersom glass smälter ganska fort, men det gick bra. Den var gudomligt god, hon är hur bra som helst på att baka! Kakan njöt vi av medan vi pratade om allt mellan himmel och jord. Skulle inte påstå att vi filtrerade bort så mycket bara för att Sophies kille var med hahah!

När klockan var 23 ungefär så var det dags att dra sig och Julia tyckte vi skulle bada någonstans på vägen hem. Jag var på, men de andra var inte lika pigga tyvärr. Tänk vad kul de hade varit att ta ett dopp mitt i natten liksom! Men vi får ta det nästa gång istället.

Hoppas ni också haft en underbar helg! <3

Här hittar ni receptet på snickers-glasstårtan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229