Grillkväll hos mig

Hej på er! Igår hade vi klassfest hos mig! Vi bestämde först att vi skulle ha lite knytis, men det blev ändrat till att alla skulle fixa åt sig själva, så vi gick ihop i lite grupper och fixade tillsammans. Jag och Julia svängde förbi och handlade till vårat gäng efter skolan. När vi kom hem slängde vi först ihop en kladdkaka och sedan var vi så himla trötta efter helgen så vi gick upp och sov en timme. När vi vaknade var vi helt borta hahah, men det var bara att sätta igång att fixa i ordning allt. Klassen började droppa in vid halv sju och då satte alla igång med grillningen. Vi åt ugnsrostad färskpotatis, grillad kyckling och en sallad till vilket blev jättegott! Till efterrätt delade alla på två kladdkakor och en mandelkaka. De var också supergoda och kladdiga!

Tyvärr fick vi sämsta vädret på länge, men eftersom vi var under ett tält så var det ändå lite mysigt att sitta där under regnet. Vi körde lite lekar som "jag har aldrig", pekleken och kortslutning för att lära känna varandra lite bättre. Det blev även lite allsång och mycket skratt. Det var första gången vi gjorde något tillsammans med hela klassen så vi har inte riktigt blivit så tajta. Vi har länge pratat om att hitta på något, men det har aldrig blivit av.
Tyckte det blev väldigt bra till slut ändå och vi hade väldigt kul! Såklart hade det varit roligare med sol, men vi gjorde det bästa av situationen. Det känns som att vi kan komma igång och hitta på lite mer saker tillsammans nu och jag tror vi kan ha väldigt roligt för alla är verkligen jättesköna och trevliga att vara med! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229