Göteborg shopping

Hej på er! Idag har jag bara en ren slappardag förutom att jag ska träna Fabis ikväll, så tänkte visa er kläderna jag köpte igår! Det har ju varit så himla varmt nu och jag hade typ ett linne och några t-shirtar så kände att jag behövde köpa lite fler toppar för varmt väder. Hittade jättemycket, men fick verkligen hejda mig från att köpa allt för mycket!

Dessa två toppar är från Bik Bok och wow vad jag gillar dem! Älskar att ha högmidjade byxor och båda är croppade så de passar perfekt då!

Dessa plagg är från Ginatricote! Den orange/bruna toppen tänker jag mig till fest eller om det är riktigt varmt och man vill ha så lite på sig som möjligt. Tycker orange och gula t-shirtar är supersnyggt så köpte en sådan och även ett linne som det verkar som att varenda människa går runt i just nu, men men det är ju faktiskt väldigt snyggt! Gör det inte rättvisa på bilden, men det är faktiskt fint.

Till sist köpte jag även ett linne från Mango och så hade jag beställt tre t-shirtar till från Na-Kd! Hahah asså jag älskar verkligen deras t-shirtar. Jag sover i dem, har dem på fest, på semestern och till vardags! De är på rea nu också så passa på!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229