Fredagsmys

Hej på er! Igår var jag och några kompisar hos Sophie i hennes lägenhet och hade fredagsmys. Först skulle jag och Sophie baka en kladdkaka så vi gick till ica och köpte de ingredienser som fattades. Sedan upptäckte vi att kakaon nästan var slut så den bytte mot oboy istället. Därför blev kakan lite ljusare vilket också var gott, men jag gillar när den är mörkare och smakar mer choklad. Sedan kom Elin och då ringde vi för att beställa mat. Elin köpte thaimat, Sophie tog sushi, jag en sallad från pizzerian och så var vi på ica igen för att köpa dricka. Det var svinkallt och vi gick runt nästan en timme i stan för att hämta all mat, men det var det värt. Efter vi ätit upp började talang på tv:n och Vindia kom för att äta kladdkaka med oss. Det var såå himla mysigt och vi sa att vi måste göra sånt här mycket oftare.

Idag är det rena snöstormen ute, men jag och Felicia ska försöka ta oss till gymmet en sväng och ikväll blir det mys igen framför Mellon. <3

Elin "råkade" sätta tanden i kladdkakan så att det blev ett hål.

Första bilden är efter mina kompisar tagit av kakan och andra är efter jag tagit (skojar inte ens). När jag väl börjat så finns det inget stopp, hade ätit mer om inte mamma kommit för att hämta mig. Behöver hjälp hehe. Receptet kommer i ett annat inlägg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229