Felicias 17-årsdag!

Hej på er! Igår fyllde min kusin och bästa vän Felicia år! Sorgligt nog blev jag sjuk och hade väldigt ont i halsen hela dagen, men som tur var hade vi bestämt att vi skulle ha ett chill firande.

På kvällen hämtade jag upp Måns och så åkte vi till Felicia. Mormor och morfar var där och hade precis ätit tårta så vi började i omvänd ordning och smakade på tårtan. Tycker inte vanliga tårtor med sockerkaksbotten, vanilj, sylt och grädde är speciellt gott. Är mer för kladdkakstårtor, chokladbollstårtor och sånt där mastigt, helst med mycket choklad hahah, men denna var faktiskt ganska god!

Har ni sett någon finare!?

Jag hade verkligen noll fantasi när jag skulle köpa present, så det fick bli en ansiktskräm, en duscholja och en bodylotion från Aco. Måns hade inte heller så bra fantasi, så av honom fick hon ett presentkort. Det är jobbigt när man verkligen vill komma på en riktigt bra present, men inte kommer på någon. Men jag lovar Felicia, nästa år blir det en pangpresent!

Vi åt en jättegod broccolipaj som Felicias mamma hade gjort och sedan satte vi på Baksmällan. Under filmen blev vi sugna på något mer, så vi tog en tur i frysen och skafferierna. Vi hittade glass, kakor, chips och så åt vi upp tårtan. Jag gjorde även lite gröt. Det blev en supermysig kväll!
  • Event

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229