Fabis klarade kvalet!

Hej på er! Min gårdag var så himla bra! Gick upp klockan 6 trots att skolan inte började förrän 10. Var tvungen att släppa ut hästarna på morgonen, de fick stå inne på natten och vila eftersom det var så dåligt väder.

När jag ändå hade gått upp så tidigt, drack jag en nocco och begav mig till gymmet! Gick väldigt snabbt på löpbandet i 60 min, sedan duschade jag och åkte till skolan. Var tvungen att skippa sista lektionen eftersom jag behövde komma hem lite tidigare. Slängde i mig lite mat och gick ut i stallet för att förbereda inför kvällen!

Fabian skulle kvala och jag var verkligen inställd på att något skulle gå fel eftersom det gör det ganska ofta. När jag fick honom tog det drygt 1-2 år av träning innan han kom i tävlingsform, han är ovanligt stor, så det tar extra lång tid för honom att bygga upp muskler. Han är lite högre än jag är lång och jag är nästan 175 cm! Man mäter från manken som sitter där hästens hals och rygg möts, det är som en liten puckel, så om han tar upp huvudet blir han hur hög som helst! Det är tur att han är snällare än en gammal hund för annars hade det inte varit så kul att hålla på med honom!

I alla fall så startade han i en tävling förra året, sedan skadade han sig och när han började komma i form igen fick han feber i två veckor, så hans kropp bröts ner väldigt mycket, musklerna försvann och han blev som ett benrangel. Har haft sådan otur med honom. Det har tagit drygt ett år att träna upp honom igen och igår fick han äntligen kvala. Om man klarar kvalet får man börja tävla och han klarade det galant! Om han kan hålla sig frisk till lördag nästa vecka ska han tävla! Det ska bli så himla kul, men mycket kan hända på en och en halv vecka, så jag hoppas inte för mycket!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229