En stor sten har lättat från mitt bröst

Hej på er! Idag har jag verkligen inte varit stabil i humöret, eller det har gått lite upp och ner de senaste veckorna. Det känns alltid som att jag har så himla mycket som måste göras. I skolan har vi gymnasiearbetet, UF, prov, läxor och snart ska vi även ha ett tal i svenskan. Hemma har jag hästen som måste tränas, bloggen, maten och gymmet. Allt detta är sådant jag vill göra, men får bara ångest när jag tar mig tid till det för jag vet att jag egentligen borde plugga eller bara vila. På helgerna blir det oftast inte heller någon tid över då jag oftast jobbar.

När jag tänker på allt som måste göras, allt jag inte vill göra, allt jag borde göra och allt jag inte hinner göra så får jag ångest. Blir irriterad på allt och alla, vilket jag absolut inte vill, men jag kan inte hejda mig.

Fabis var inte på fotohumör idag, så det blev inte de vackraste bilderna precis, men bättre än inga alls!

När jag red Fabian idag bröt jag nästan ihop efter uppvärmningen. Blev arg för att han var för pigg så att jag inte orkade hålla honom, vilket egentligen är en bra sak. Det tyder oftast på att han är i form, men jag kunde inte hjälpa att bli irriterad. Vill verkligen inte ta ut det på honom, han är ju det finaste jag har!

Pratade med mamma när jag kom hem och vi kom fram till att jag inte ska jobba lika mycket som jag gjort nu, så att jag får återhämta mig. Bara efter att vi bestämde det, känns det som att en sten har lättat från mitt bröst. Nu kan jag fokusera på att bli färdig med gymnasiearbetet och att träna Fabian, förhoppningsvis kanske han kan springa in lite pengar istället! Hoppas eran dag har varit bättre än min! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229